Etusivu
Marssirummuntie
Maakirjankulma
Huurukoivu
Huurumänty
Referenssit
Yhteystiedot

Haapalehto - Loistava sijainti

As Oy Oulun Maakirjankulma

Maakirjantie 2, 90630 Oulu

Yhtiö ja sijainti

Maakirjankulma on keväällä 2019 Hiukkavaaran keskustan välittömään läheisyyteen valmistuva lämmin ja linjakas tämän päivän arkkitehtuuria edustava asuntokohde. Julkisivuverhouksena käytetty Ruukintiili on ekologinen ja kestävä materiaali, joka takaa rakennukselle pitkäikäisen julkisivun. Kohteen ympäristöystävällinen ajattelu jatkuu aurinkoenergian hyödyntämisen muodossa. Rakennus on paikalla rakennettu ja sijoitettu tontille ilmansuunnat huomioiden.

Maakirjankulmassa on viisi erillistä kolmen makuuhuoneen kotia, joista neljä muodostavat keskenään kaksi paria. Sik-sak-harjakatto kokoaa kodit yhden katon alle. Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan toimivia ja neliöt on otettu tehokkaasti käyttöön.

Eteläpäädyn paritaloissa kodinhuolto- ja pesutilat on sijoitettu kahden makuuhuoneen ohella alakerrokseen, josta noustaan valoisiin ja tilaviin oleskelutiloihin, joiden ohessa on kolmas makuuhuone. Sisäpihan puolella toisen kerroksen kattoterassit avautuvat länteen ja niissä on lasitusmahdollisuus. Keittiöstä on suora yhteys parvekkeelle, josta avautuu puistonäkymä itään. Alakerran toisesta makuuhuoneesta on yhteys ulos, mikä lisää tilan käyttömukavuutta. Muuntojoustavuus on huomioitu mahdollisuutena poistaa toisen kerroksen makuuhuone ja muuttaa tila yhdeksi suureksi tilaksi.

Pohjoispäädyn yksikerroksisessa erillistalossa pääsee nauttimaan länteen avautuvasta suuresta terassista sekä toimivasta yhdenkerroksen pohjasta. Kodissa on väljät ja valoisat oleskelutilat ja kolme makuuhuonetta kodinhuolto- ja pesutilojen äärellä. Tämä koti on muokattavissa ostajan toiveiden mukaan.

Lisäksi käytössä ovat asuntokohtaiset lämpimät autotallit, joita voi hyödyntää myös harrastekäytössä. Autotallin ohella tarjolla on autokatospaikka ja varastotilat. Pihalla on yhteinen leikkialue lapsille. Piharakennus on toteutettu päärakennuksen tyyliä mukaillen.

Kohteessa yhdistyvät korkeatasoinen suunnittelu ja varma rakennusalan osaaminen. Maakirjankulmasta voivat löytää kodin niin suuret kuin pienet perheet.

Yhtiössä on: 4 kpl 4h+k+s 95,5m2 ja 1 kpl 4h+k+s 100m2 huoneistoa.

Katso sijainti, bussireitit ja asemakaava Oulun kaupungin karttatieltä ->Avaa


Asemapiirustus ja Pohjapiirustukset

Hinnasto

As Oy Oulun Maakirjankulma 30.05.2018 klo: 10:25
               
               
               
               
               
               
 

 Kohde on loppuun myyty! Valmis 2/2019

Varustetaso

- Julkisivut tiiliverhouksella
- Huoneistokohtainen aurinkosähköjärjestelmä toteutetaan yhteistyössä Oulun Energian kanssa
- Kaukolämpö/vesikiertoinen lattialämmitys
- Välipohjat paikallavalettu betoni
- Betoniportaat
- Huoneistokohtainen lämmin autotalli ja autokatospaikka


Avaa rakennustapaselostus tästä

Voit vaikuttaa tulevan kodin pintamateriaaleihin ja kalusteisiin.
Arvioitu valmistuminen kevät 2019

Kysy lisää

* -merkityt kentät ovat pakollisia.

*Etunimi:

*Sukunimi:

*Sähköpostiosoite:

Puhelin numero:

*Viesti:

 


Pyydän, että ottaisitte yhteyttä:
Puhelimella Sähköpostilla Ei yhteyden ottoa

Rakennus-Hanka Oy