Etusivu
Kohteet
Marssirummuntie
Maakirjankulma
Huurukoivu
Huurumänty
Yhteystiedot

Kestävä Kivitalo -palkinto 2009:
AS OY OULUN ETUMASTO

Pitkänmöljäntie 35, 90500 Oulu

Sijainti:

Etumasto sijaitsee Pitkämöljäntiellä merellisessä Toppilansaaressa / Hietasaaressa.

Katso sijainti, bussireitit ja asemakaava Oulun kaupungin karttatieltä ->Avaa

Kestävä Kivitalo -palkinto 2009:

As Oy Oulun Etumastolle myönnettiin vuoden 2009 Kestävä Kivitalo -palkinto. Palkinnon tarkoituksena on edistää hyvää ja kestävää kivirakentamista, jossa on käytetty mahdollisimman pitkälle paikalla rakentamisen menetelmiä. Paikalla rakentaminen on Rakennus-Hangan ”leipälaji” jo kymmenen vuoden ajan.

– Meillä on oma kalusto ja muotit. Samoin ammattitaitoiset työntekijämme osaavat asiansa ja tekevätkin paljon mieluummin paikalla valaen kuin elementeistä. Muotit saadaan pystyyn ihan samassa ajassa kuin elementit asennettua ja niiden vaatima jälkityö tehtyä. Valussa saadaan kerralla myös kaikki tarvittava talotekniikka paikalleen, Rakennus-Hangan työpäällikkö Ilpo Vakkuri sanoo.

– Oikein tehtynä paikalla valu ei vie aikaa eikä tule kalliimmaksi kuin elementtirakentaminen, Vakkuri lisää.Rakennesuunnittelija Jorma Heikkinen kiittelee Rakennus-Hangan osaamista.

– Kyllä se vaikuttaa lopputulokseen, kun rakentaja tekee omilla työntekijöillään projektin alusta loppuun. Alihankkijoiden ketju ei pääse vaarantamaan laatua. Jos omassa työssä sattuu virhe, se on helpommin korjattu ja otettu myös opiksi, Jorma Heikkinen sanoo.

Teksti: Leena-Kaisa Simola/Viestintätoimisto Povitasku Oy

Kuvat: Markku Ruottinen

Lue juttu kokonaisuudessan -> www.kivitalo.fi

As Oy Oulun Etumasto

Katso kuvagalleria kohteesta

Rakennus-Hanka Oy